NAGYBAJOMfigyelő:
2011. május 29.

Ma délután röplabdás ünnepre gyülekeztek a III. korcsoportos leány röplabdások, szüleik, hozzátartozóik, és a Zimmerei Schöner Nagybajomi DRC elnökségi tagjai.
Megtisztelte jelenlétével az eseményt Pék-Tormási Orsolya az 1995-ös Diákolimpia Bajnokcsapat tagja, huszonötszörös felnőtt magyar válogatott, 2009-ben az év röplabdázója, Dömötör Sándor ex iskolaigazgató, a Röplabda Club elnökségi tagja, Ács-Gergely Andrásné a Nagybajomi ÁMK igazgatója, György Beáta a felnőtt csapat edzője, elnökségi tag. 
A márványtáblát Bartsch János nyugalmazott Somogy megyei Sportigazgató leplezte le, egyenként bemutatva az Országos Diákbajnokokat: Miklai Mercédeszt, Kovács Bonitát, Kovács Veronikát, Héjjas Szilviát, Budai Roxánát, Dalovits Dorinát, Nagy Barbarát, Farkas Hajnalkát, Farkas Krisztinát.
A Polgármester asszony távollétében (külföldön tartózkodik), Szabó Ernő tanár úr önkormányzati képviselő (egykori szakosztályvezetőnk), tolmácsolta a Nagybajom Önkormányzat jókívánságait. Betegség miatt nem lehetett jelen névadó támogatónk Harangozó Zsuzsanna és férje Thomas Schöner, telefonon köszöntötték az ünnepelteket. Az ünnepséget a lányok, a szülők
és a nagyszülők által készített sütemények elfogyasztásával, beszélgetéssel zártuk.
Nagy Zoltán nevelőedző