NAGYBAJOMfigyelő:
2018.május 17.

EURÓPA PÉK KFT NAGYBAJOM
műfüves bajnokság 2018.

1. forduló
2018. 05. 15.

Kolping Iskola – Oázis Fagyizó: 0 – 5

Góllövől: Dr Matyók János 2, Horváth Ádám 1, Gál Zoltán 2.

A csere nélkül felálló Oázis az első félidőben két doki góllal jelezte, hogy ha kevesen is vannak akkor is a három pontért jöttek. A Kolpingnak nem sikerült a mai nap semmi, s az új kapusuk sem tett csodát. A másodikban is csak a fagyisok tudták bevenni a kaput, habár Bencének is adtak munkát Peti – báék, de gólt nem rúgtak. Lehet most sem volt jó a pihenés, s ezért nem volt gördülékeny a játékuk, ahogy Teller Csabi nyilatkozta a tavasz folyamán.

Kék Lámpások – Vése: 4 – 1

Góllövők: Papp Gábor 1, Nagy Bertalan 2, Benczik Gábor 1,
ill. Szita Róbert 1.

Erről a mérkőzésről Mencseli sporttárs összegzi a véleményét.
Energiaital választás nagyon jól sikerült,a Red Bull tényleg szárnyakat ad. Úgy voltunk a mérkőzéssel mint a hétvégén a Levante a Barcelonával szemben. Kevés esély várhatóan sok gól. De a mérkőzés teljesen mást hozott mint amire sokan számítottak. Számunkra örömfocit hozott a 40 perces játék, ahol az akarat és a csapatjáték meghozta gyümölcsét.

Az eddig gólképtelen játékosunk élete mérkőzését játszotta, aki kétszer is bevette az ellenfél kapuját, a végig sportszerű és barátságos mérkőzésen. Mindkét csapatnak sok sikert a folytatáshoz.
Talán ha a Vése nem csak a cipőt és a mezt viszi ki a pályára, más lett volna a mérkőzés eredménye, de bizakodóak, legközelebb jobb lesz./ez már az én véleményem/

Segesdi Öregfiúk – Feláldozhatók: 4 – 0

Góllövők: Orsós Balázs 2 Horváth Attila 1 Komáromi Dávid 1

Kidomborodott a két csapat közti játék tudás, ahol a Segesd ujj játékosai is bemutatkoztak. Habár a Feláldozhatók nem adták szokás szerint könnyen a bőrüket. /ZIGI véleménye : jól kijött a lépés, biztosan hoztuk a mérkőzést, gratulálok az ellenfélnek/

Pihenő: Vásártér Falábúak

 

2.forduló
2018. 05. 22.

18:00  Vése – Segesdi Öregfiúk
18:45 Oázis Fagyizó – Kék Lámpások
19:30 Kolping Iskola – Vásártér Falábúak
Pihenő: Feláldozhatók

Véber László