NAGYBAJOMfigyelő:
2014. szeptember 21.

Tisztelt polgármester jelöltek, képviselő testületi jelöltek. Egyenlő esélyeket adva minden jelöltnek felajánlom a NAGYBAJOMfigyelő oldalait, hogy bemutatkozzanak, „elmondják” elképzeléseiket a képviselő testületi munkáról.
Az információkat – az érdeklődők – a „Helyhatósági választás (testületi jelöltek) – Nagybajom” című cikkben a jelöltek nevére kattintva érhetik el.

  • A „bemutatkozást” e-mailben elküldhetik a nagybajomfigyelo@gmail.com címre,
  • vagy a „bemutatkozást” tartalmazó facebook címüket (amit tetszőlegesen szerkeszthetnek) e-mailben a nagybajomfigyelo@gmail.com címre.
  • Ha nem küldenek „bemutatkozást”, felhasználom a lakosság részére küldött szórólapjaikat,

A NAGYBAJOMfigyelőt az elmúlt harminc napban 1839- szer tekintették meg. Ebből a Főoldalra 789, a “Helyhatósági választás (testületi jelöltek) – Nagybajom”-ra 489, a “Térfigyelő kamerák Nagybajomban”-ra 117 megtekintés jutott.

A „Helyhatósági választás (testületi jelöltek) – Nagybajom” című cikk szeptember 09-én jelent meg.
Ekkor az oldal megjelenése óta rekordot döntött a napi 351 megtekintésével.
A „Helyhatósági választás (testületi jelöltek) – Nagybajom” című cikket 270-szer, a Főoldalt 35-ször tekintették meg.
Mivel a Főoldalon a „Helyhatósági választás (testületi jelöltek) – Nagybajom” című cikk szerepelt, ezen a napon több mint háromszázszor voltak kíváncsiak a nagybajomi választások jelöltjeire.

Ezekből az adatokból nem tudok másra következtetni mint arra, hogy a Nagybajom iránt érdeklődőket az interneten is érdeklik a nagybajomi események. Ezt az igényt kívánom kielégíteni.

Kiss Zolán
A NAGYBAJOMfigyelő szerkesztője