NAGYBAJOMfigyelő:
2017. szeptember 28.

Forgalomkorlátozás a Kossuth utcában és az Iskola közben 

Az “Aludj máskor!” Somogy megyei 24 órás vetélkedő miatt péntek délelőttől szombat délelőttig az Iskola közben és a Kossuth utca egy rövid szakaszán fokozott óvatosság indokolt a közlekedésben.

Kossuth Lajos utca:

2017. szeptember 29-én, pénteken 9:45 és 10:10 perc között forgalomkorlátozásra lehet számítani a Kossuth Lajos utcában a rendőrség és az általános iskola bejárata közötti szakaszon. A holnap kezdődő Somogy megyei 24 órás vetélkedő felvonulására 9.45 körül gyülekeznek a középiskolai csapatok a rendőrség melletti (kis tornaterem előtti) parkolóban, mintegy 500 diák. A felvonulás 10:00-kor indul. A menet a parkolóból az úttesten átvonul a Kossuth utca túloldali járdájára, majd halad a főtér felé. A főtértől az Iskola köz irányába kanyarodva tart a felvonulás, majd az Iskola közhöz érve fordul a sportcsarnok felé. A Fő utcai járda és kerékpárút ezen szakaszán a kerékpáros forgalom korlátozására is számítani lehet.

Iskola köz:

2017. szeptember 29-30.
Az Iskola közbe várhatóan 10:10-re ér a menet. Az Iskola köz Fő utca és sportcsarnok közötti szakasza ekkor lezárásra kerül a gépkocsiforgalom elől. A csapatok 10:20 környékén érkeznek a rendezvény helyszínére, a sportcsarnokba.

A vetélkedő szombat délelőtt 10:00-ig tart. Az Iskola közben a nagyszámú diák miatt a közlekedésben egész nap fokozott óvatosságra van szükség.

Az útvonal biztosítását a Nagybajomi Rendőrség és a Nagybajomi Polgárőrség végzi.

A jelzett időben az említett útszakaszokon közlekedők szíves türelmét és megértését kérjük!

 

Pirka Mátyás 
szervező