Tisztelt Nagybajomi Választópolgárok!

Kérem, engedjék meg, hogy pár szóban bemutatkozzam. György-Dávid Nikolettának hívnak, képviselőjelöltként szeretnék indulni a nagybajomi önkormányzati választáson.
*

Születésem óta Nagybajomban élek, jelenleg férjemmel és kisfiammal. Szociálpedagógus végzettséggel rendelkezem. Iskoláim elvégzése után rögtön munkába álltam, majd diplomám megszerzését követően 4 évet a gyermekvédelmi szakellátásban dolgoztam. 2016-tól a Nagybajomi Szociális és Gyermekjóléti Alapszolgáltatási Központ nappali ellátás vezetője, 2018-tól kinevezett intézményvezetője vagyok. 10 éve a Nagybajomi Polgárőr Egyesület elnöki tisztségét is betöltöm.

Lokálpatriótaként, mindig is fontos volt számomra, hogy az a hely ahová a nap végén „haza” érkezem, az egy tiszta, rendezett és békés hely legyen. Az a hely, ahol az emberek, ha kell munkával, ha kell kritikával és ötletekkel építik a jövőt.

Fontosnak tartom kulturális és szellemi értékeink megőrzését, hagyományaink ápolását. A fiatalok helyi lehetőségeinek szélesítését, munkahelyek teremtését, ezzel motiválva őket, hogy Nagybajomban tervezzék jövőjüket, és itt alapítsanak családot. Még több figyelmet kell szentelnünk az idősekre, valamint azokra az emberekre, akik valós segítségre szorulnak. A leglényegesebb számomra a közösségépítés mind közéleti és mind kulturális szempontból. Bízom benne, hogy az Önök segítségével lehetőségem nyílik munkámmal hozzájárulni Nagybajom további fejlődéséhez.

Legyünk elkötelezettek városunk irányában! Nyitottsággal, nyíltsággal, hittel és tettekkel építsük településünket!

Arra bíztatok minden lakost, hogy döntsön Nagybajom jövőjéről és éljen választójogával!