NÁMK:
2009-12-11.

Jól helytálltak a nagybajomi Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény tanulói a fogyatékkal élők őszi sportrendezvényein.
A somogyi megyeszékhelyen rendezett atlétika versenyen Orsós Erika 100 és 200, Váradi Dalma Magdolna 300 és 800, Váradi János 100 és 400méteren, Károlyi Tamás pedig kislabdahajításban szerzett aranyérmet. Orsós Sándornak két ezüst – 1500 méteren és kislabdahajításban – jutott, míg Orsós Dávid 800 méteren, Sánta Zoltán 100 méteren lett harmadik.
A kispályás labdarúgótornán a Váradi János, Orsós Dávid, Károlyi Tamás, Sánta Zoltán, Kalányos Péter, Orsós Sándor, Imre Zsolt, Hollós Dániel, Orsós Tamás alkotta csapat nyerte, s Mohácson a speciális sportolók őszi sport- és szabadidős napján is ők bizonyultak a legjobbnak.
A szintén Mohácson rendezett “Kapkodd a lábad!” elnevezésű sor- és váltóversenyen a harmadik helyet szerezte meg a nagybajomi Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény. A csapat tagjai: Bogdán Ibolya, Bogdán Tibor, Orsós Erika, Csonka Alexandra, Orsós Zoltán, Pápai János, Kakas Nikoletta, Károlyi Noémi, Sánta Szabolcs, Orsós András.
A nagybajomi speciális diáksportolókat Cziráki Júlia, Bálint Gézáné és György Zsolt készítette fel.
Fotók
http://amk.nagybajom.hu/elemek/lapok/iskolaihirek.html