Hunvolley:
2010. május 28. péntek, 05:55

A nagybajomi lányok immár 12. alkalommal – legtöbbször Magyarországról – vettek részt a bécsi tornán. A somogyiak a mini korosztályban 1995 óta öt alkalommal hódították el a kupát.

Idén 15 csapat ellen vették fel a küzdelmet, a szuperminik mezőnyében, sikerrel!

A három nap során nyolc mérkőzést játszottak, kétszer szenvedtek vereséget, ráadásul ugyanattól a csapattól, egyszer éppen a döntőben… A bécsi Volley 16 csapata jobbnak bizonyult, így a Nagybajomi DRC a második helyen végzett.

A Nagybajomi DRC csapata: Miklai Mercédesz, Kovács Bonita, Héjjas Szilvia, Kovács Veronika, Dalovits Dorina, Horváth Cintia.

Nagy Zoltán, nevelőedző: – Örültem a második helynek, a sok szűk esztendő után, ugyanis legutóbb öt éve, 2005-ben, a jelenleg juniorválogatott Miklai Zsanettel felálló csapat tudott nyerni Bécsben. Külön öröm, hogy egykori játékosom, a jelenleg Ausztriában élő Schöner Harangozó Zsuzsa nem felejtette el nevelőegyesületét, és anyagi, valamint erkölcsi segítséget nyújtott számunkra.
http://www.hunvolley.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=3200:nagybajomiak-ezuesterme-becsben-egy-ujabb-miklaival&catid=1:latest-news

Kapcsolódó cikk:
http://nagybajomfigyelo.freeblog.hu/archives/2010/05/25/t_v_utn_rem_Bcsben_egy_jabb_Miklaival/