KapoosPont:
2011-04-18 11:53:22

Négy autó ütközött hétfőn délelőtt a 61-es úton, Nagybajom és Böhönye között. Hárman sérültek. Nézzék meg a helyszínen készült videónkat!…
http://kapos.hu/hirek/kek_hirek/2011-04-18/otos_karambol_harom_serulttel.html

http://tuzbohonye.extra.hu/news.php
Írta: mencso – 2011. április 18. hétfő – 13:13:01

Tömeges karambol a 61-es főúton

2011.04.18.Ismeretlen okból kamionok és személyautók ütköztek Nagybajom külterületén Böhönye irányába a 61 -es főúton.3 fő sérült a balesetben,közülük 1 főt feszítő -vágó berendezés segítségével kellett kiszabadítani.
A helyszín Nagybajom külterület 61-es főút 147-es km szelvénytől 500 méterre Böhönye irányában található.A jelzett helyen ismeretlen okból egy menetrend szerinti autóbusz fékezett,melynek következtében az őt követő 2 szlovén, búzát szállító kamionok is megálltak. A mögötte érkező járművek azonban nem tudták elkerülni az ütközést. Hátulról a kamionnak ment a mögötte haladó, öblítőt szállító teherautó, ennek pedig egy Mercedes Sprinter platós kisteherautó, aminek egy Renault Kangoo ütközött.Az ütközés következtében a kisteherautó vezetője a gépjárműbe szorult,őt a kiérkező egység feszítő-vágó segítségével kiszabadította.Az Mercedes Sprinter kisteherautóban utazó kettő fő könnyű sérüléseket szenvedett.A Renault Kangooban egy fő utazott,sérülései nem voltak.Az ütközések következtében a járművek szélvédői kitörtek,és a főútra szóródtak,az autók közúti akadályt képeztek.A Renault Midló,és Renault Kangoo elszállítását autómentők segítségével oldották meg.A mentés és a helyszínelés idejére teljes útzár volt érvényben.
Az esethez a böhönyei és a nagybajomi tűzoltókon kívül a mentők 3 esetkocsival,a rendőrség és a közútkezelő 1-1 autóval volt a helyszínen.

további képekért kattintson ide