NAGYBAJOMfigyelő:
2016. május 9.

Országos döntő: 45 csapat, 2 nap, 7 mérkőzés, 1 vereség, 9. hely.

Budapesten a Vasas csarnoka (6 éve Miklai Zsanett jelenlegi” otthona”) volt a helyszíne az Országos Szuper mini döntőnek.

A Zimmerei Schöner Nagybajomi DRC hat sportolója vett részt a két napos döntőn. Első nap 5 mérkőzést játszottunk. Az UTE 2, a Bp. Kertváros 1, a Szeged 2 és a Dunakanyar ellen 2-0-ra nyertünk. A sorsolás szeszélye folytán a végül ezüstérmet szerző Gödöllővel kerültünk össze, nem bírtunk velük. 2-0-ra kikaptunk. E vereséggel (egyenes kieséses rendszer) a 9-16 közé kerültünk.
Másnap kitűnő játékkal legyőztük a Szeged 1-et és a Békéscsabát (idei felnőtt bajnok utánpótlása), e két csapat többszörös Szeged Kupa győztes, e miatt értékes a két győzelem.
A Csokonai Iskola tanulói alkották a csapatot: Kuckó Nadin, Berend Luca, Várdai Jázmin, Molnár Zsófia, Pálfi Eszter, Magyar Roxána.

Szupermini országos

Köszönetet mondok a Csecsemőotthonért Alapítványnak, Horváth Csaba Bertalannak, Csima Ágotának és Kuckó Szabolcsnak a támogatásért, segítségért.

Nagy Zoltán nevelőedző

 

Szupermini országos6Szupermini országos7Szupermini országos2Szupermini országos5. Szupermini országos3    Szupermini országos8                                                                             Szupermini országos4
FORRÁS>>>