NAGYBAJOMfigyelő:
2010. május 24.

A Miklai Zsanett nevével fém jelzett csapat tudott DÖNTŐT játszani Bécsben 2004- ben és 2005-ben / meg is nyerték mindkétszer a Nemzetközi Tornát/. Sokat kellett várni az újabb sikerre! Idén most Pünkösdkor a 3 napos Nemzetközi Tornán a szuper mini korosztályban képviseltette magát a Nagybajomi DRC.
A bajomi lányok 7 mérkőzést játszottak, amelyből 5-öt nyertek. Idén nyolc ország 16 csapata ellen küzdöttek a bajomi lányok. Az első helyért ugyanazzal a bécsi csapattal játszottak, akikkel a keresztjátékban már megküzdöttek. A döntőben  – bár szoros meccset játszottak – újból vereséget szenvedtek, így a 16 csapatból végül a 2. , ezüstérmes helyen végeztek.
A bécsi második helyezett csapatom: Miklai Mercédesz, Kovács Bonita, Héjjas Szilvia, Kovács Veronika, Dalovits Dorina, Horváth Cintia.
Köszönetet kell mondani a szülői kísérőknek, Bácsai Györgyinek, Hegedüs Róbertnek, Dalovits Zsoltnak a sok segítségért. Külön köszönöm egykori röplabdásomnak /Schöner/ Harangozó Zsuzsának, aki osztrák férjével segített az étkezésben és új szerelést biztosított.

Nagy Zoltán nevelőedző