NAGYBAJOIMfigyelő:
2018. augusztus 1.

A Nemzeti Parki Termék védjegy használatának célja a védett természeti területeken működő helyi vállalkozások, gazdálkodók, gazdálkodó szervezetek támogatása, termékeik megbecsülésének növelése, piaci lehetőségeik bővítése a környezettudatosság, a térség természeti, táji és kulturális sajátosságainak, hagyományainak megőrzése jegyében.

A 2018. évi pályázat alkalmával vadon termő és termesztett növény, zöldség, gyümölcs, fűszer-, gyógynövény, gomba, fa, szalma, vessző, zsiradék feldolgozásából eredő: krém, paszta, csatni, szörp, tinktúra, szirup, lekvár, zselé, dzsem, aszalvány, fűszerkeverék, savanyúság, tea, olaj, liszt, ecet, szappan, balzsam, fa és szalma kézműves termékek, kosarak, cider (max.:6% V/V), sör (max.:6% V/V) termékekkel lehet pályázni a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Nemzeti Parki Termék védjegyére.

A pályázattal kapcsolatban részletes információk elérhetőek az alábbi oldalon:

http://www.ddnp.hu/index.php?pg=news_111_2714

Komlós Attila
marketing és kommunikációs menedzser
Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság
Ökoturisztikai és Környezeti Nevelési Osztály
7625 Pécs, Tettye tér 9.
Tel.: 72/518-222, 30/377-3388
E-mail:
komlos@ddnp.kvvm.hu
www.ddnp.hu
www.facebook.com/dunadrava
www.instagram.com/dunadravanemzetipark
www.pinterest.com/dunadrava