NAGYBAJOMfigyelő:
2015. január 19.

„Bajom Kupa” elnevezéssel rendezett tornát a Zimmerei Schöner Nagybajomi Diák Röplabda Club, amelyen négy csapattal képviseltette magát a Csokonai Általános Iskola.

A minik (vegyes: fiú-lány) kategóriájában 5 csapat lépett pályára, a bajomi lányok-fiúk nagy meglepetésre megnyerték a tornát, amely mini siker már évek óta hiányzott.

1. Nagybajom,
2. Kalocsa,
3. Hetes,
4. Bonyhád,
5. Veszprém.
Csapatunk: Véber Gréta, Magyar Dominika, Kelemen Patrik, Dergez Dániel, Simon Lea.

A szuper-minik mezőnyét kilenc csapat alkotta, itt három csapat képviselte a bajomi színeket. A harmadik számú csapatunk ( Pálfi Eszter, Bodó Enikő, Táskai Vivien, Csehi Tímea, Szórádi Amanda) egy győzelemmel a 8. helyen végzett, többségük két évvel fiatalabb a korosztálynál, eredményük reális.
Az első csapatunk (Herbai Kata, Péterfai Jázmin, Kuczkó Nadin) és a második számú csapat (Várdai Jázmin, Berend Luca, Molnár Zsófia) veretlenül menetelt a döntőig, amelyen az első számú egylet csak nagy csatában 2-1-re tudta legyőzni a Berend Lucáékat.

Az élmezőny:
1.Nagybajom I.,
2. Nagybajom II.,
3. Szombathely,
4. Kalocsa, Ajka.

A díjakat Czeferner Józsefné polgármester, Nagypálné Tóth Mária mb.iskola igazgató, Ács Attila és Nagy Ernő DRC elnökségi tagok adták át.

Nagy Zoltán

KAPCSOLÓDÓ CIKK:
http://www.alon.hu/sport-helyi-hirek-olvasoi-level/szupermini-u10-siker-nagybajomi-utanpotlas-roplabda-tornan