NAGYBAJOMfigyelő:
2017. március 8.

IV. Szántó hús műfüves labdarúgó bajnokság, Nagybajom 2017.

1. forduló

Beleg – Ifikör: 6 – 2
Góllövők: Csordás István 3, Károlyi Zsolt 2, Károlyi Csaba 1, ill.: Szabó Roland 1, Marton Richárd 1.

Langyosan kezdődött a mérkőzés aztán egy perc alatt itt is ott is megzördültek a hálók. A folytatásban a Beleg érvényesítette akaratát, a végére kicsit hitét vesztett Ifikör ellen, akik sokszor hoztak rossz döntést. Így a végére nagy különbségűvé vált a Beleg győzelme, amiért sokat is tettek..

Segesdi Öregfiúk – Vése: 3 – 4
Góllövők: Német Ádám 1, Ruppert József 1, Zsobrák József 1, ill.: Kiss Tamás 2, Kuti Norbert 1,
Szita Róbert 1.

Ilyen is régen fordult elő, hogy a Segesd magabiztosan játszva, két gólos vezetést szerzett. A Vése ne akart lemaradni s a szünet előtt felzárkóztak, majd a második felvonás elején egyenlítettek. A kiélezett mérkőzésen még egyszer vezetni tudtak az öregfiúk, de ezek után fordítani tudott a Vése s elhappolta a három pontot.

Vásártér Falábúak – Oázis Fagyizó: 2 – 4
Góllövők: Nagy Róbert 2, ill.: Horváth Ádám 2, Boros Róbert 1, György D Zoltán 1.

Vezér áldozattal kellett szembe nézni a Falábúaknak, mivel Horvát Ádit elcsábította az Oázis, s ezt mindjárt a pályára lépése után éreztette is mivel első labdaérintése után be is talált a kapuba. Ehhez még egyet hozzá tettek, majd a szünet után kicsit kiegyenlítődött a játék, s a Falábúak is betaláltak.
Nem sokáig örülhettek, mert hamarosan még kaptak kettőt, amire egyszer válaszoltak. Megérdemelt Oázis Győzelem, de én köszönöm a csapatom hozzá állását.

2. forduló 2017.03.14.

18:00 Ifikör – Segesdi Öregfiúk
18:45 Vése – Vásártér Falábúak
19:30 Kolping Iskola – Beleg
Pihenő: Oázis Fagyizó

Véber László