NAGYBAJOMfigyelő:
2011. január 16.

Tartalékosan , kettő kezdő játékosát nélkülözve vett részt Ajkán a Zimmerei Schöner Nagybajomi DRC leány mini röplabda csapata a nagyszabású rendezvényen.
A Csányi Alapítvány tehetséges diákjaira a jövőben sem számíthat a nevelőegyesületünk, bár 5 év után a 2010-11-es tanévben van a legtöbb az esély a kitűnő szereplésre. Az Alapítvány a tanulás mellett a sportolást/ élsportolást/ is fontosnak tartja, sajnos ez Nagybajomra nem lesz igaz, a két tehetséges/ Kovács Bonita korosztálya egyik legjobbja az országban/ leány nagyon kevés megmérettetésen vesz részt a jövőben. Kijelenthetem,- mint Nagybajomban 27 éve nevelő edző,- hogy a nem nagybajomi férfi mentoruk semminemű segítőkészségről nem tett tanúbizonyságot.
Ezzel együtt csapatunk a 7 mérkőzésből 5x győzött, 2x kikapott, végül a 19 együttes közül a 7. helyet szerezte meg. Legyőzte a Szombathely „A”és „B”, Tapolca „A”, Tatabánya, a Veszprém csapatát, kikapott a Sümeg és Győr egyletétől.
A Csapat: Miklai Mercédesz, Héjjas Szilvia, Nagy Barbara, Budai Roxána, Dalovits Dorina, Farkas Hajnalka, Farkas Krisztina.
Kiváló játékáért Miklai Mercédesz kapott különdíjat.

Nagy Zoltán nevelőedző

Eredmények:
 http://hunvolley.blog.hu/2011/01/18/kaposvari_siker_az_ajkai_utanpotlastornan