NAGYBAJOMfigyelő:
2016. október 01.

tibol-laszlo-emlekversenyKattintson a képre ( forrás, további képek a találkozóról)

A  nagybajomi röplabdások immár, sajnos 14. alkalommal emlékeznek röplabda tornával az egykori tanárra, festőművészre, barátra, a Zimmerei Schöner Nagybajomi DRC első elnökére.
A röplabda tornánkra ezúttal szűk „ baráti körben” került sor, Dombóvárról Szabó Pista, Pécsről Cseh Ricsi barátom hozta el tanítványait. Mi 2 csapattal indultunk: a 2004-es születésűek (Herbai Kata, Csehi Tímea, Varga Jázmin,Pozsonyi Virginia és a 2006-os Bodó Enikő). A 2005-ös és 2006-osok (Berend Luca, Várdai Jázmin, Molnár Zsófia, Pálfi Eszter). Utóbbiak nem hagytak kétséget afelől, hogy ők voltak a legjobbak., veretlenül lettek elsők. A másik csapatunk 2. helyen végzett, megelőzve a torna végére egyre jobb játékot mutató Dombóvár és Pécs csapatait.
A versenyt megtisztelte jelenlétével  Wallinger Endre iskolaigazgató, Dömötör Sándor ex iskolaigazgató, DRC elnökségi tag, Szabó Ernő tanár, önkormányzati képviselő, Andricz Zsóka DRC elnökségi tag.
Tibol Lászlóné emléktárgyat adott át a vendég edzőknek, majd a torna zárása után a jelenlétével koszorút és virágot helyeztünk el Tibol László sírján.

Nagy Zoltán nevelőedző