NAGYBAJOMfigyelő:
2010. június 4.

2010. június 3-án a Nemzeti Erőforrás Miniszter a 2010. évi Pedagógus Nap alkalmából az esélyt teremtő pedagógiai munkáért

    TELEKI BALANKA-DÍJAT adományozott
Tibol Veronikának
a Nagybajomi ÁMK  tanárának
.

 

Források:
http://os.mti.hu/Pages/News.aspx?ni=62514
http://www.eotvostarsasag.hu/page.php?48 

OKLEVÉL

A mindenkori oktatásért felelős miniszter Pedagógus Nap alkalmából azoknak a pedagógusoknak, akik nevelő-oktató, fejlesztő munkájuk során kiemelkedő eredményességgel, odaadással tevékenykedtek a hátrányos helyzetű, halmozottan hátrányos helyzetű, szociális, egészségügyi okok miatt különleges gondoskodást igénylő gyermekek, tanulók segítésében, Teleki Blanka-díjat adományoz. A Teleki Blanka-díjat első alkalommal 2008-ban nyerhettek el a pedagógusok.
A díjat évente legfeljebb 100 személy kaphatja.
A díjazott az adományozást igazoló okiratot és plakettet kap.
A plakett kerek alakú, bronzból készült, átmérője 80 milliméter. A plakett kétoldalas, előlapján Teleki Blanka domború arcképét és a “Teleki Blanka-díj” feliratot ábrázolja. A plakett hátlapján babérkoszorúban “Az Esélyt Teremtő Pedagógusnak” feliratot ábrázolja. A plakett Cséry Lajos szobrászművész alkotása.

Forrás:(szöveg, kép) wikipedia.hu

Szívből gratulálok Veronikának. Kívánom, hogy legyen ereje, egészsége az olyan színvonalas és eredményes munkára, mint amit eddig is tett.

Egykori tanára majd kollegája:
Kiss Zoltán