NAGYBAJOMfigyelő:
2016. november 21.

Változatos tárháza van egy ilyen vetélkedő eredményének befolyásolására. Már az is sok, hogy kiket lehet befolyásolni olyan célzattal, hogy  ne azt a versenyzőt támogassák, aki a legtehetségesebb. Nem kell ahhoz éles szem és vájt fül , hogy ezt valaki észrevegye. Márpedig ennek a tárháznak jó pár elemét Kinga esetében felfedezni véltem. Tévedés ne essék, nemcsak Kinga esetében. Kapásból három esetet is feltudnék sorolni a Kinga kiesését megelőző időszakból.
Soha sem szerettem a kereskedelmi televíziók műsorpolitikáját. Különösen az RTL Klub volt számomra ellenszenves. Ha véletlenül odakapcsoltam, rövidesen váltottam.
Két esetben tettem kivételt: 2012-ben, amikor Kinga először az X-Faktorba került, és idén ugyancsak az X-Faktor esetében. Meg kell mondanom, a műsor nem szerettette meg velem az RTL Klubot.
Egyik adás során az egyik mentor úgy nyilatkozott, hogy untatja, ha az énekes csak jól énekel. Nem is csodálkoztam nagyon a kijelentésén, mert sajnos néztem azokat az adásokat, ahol befutott.
Az első élőadás során  egy másik mentor így nyilatkozott: nincs olyan szám, amit Kinga ne tudna elénekelni. A következő forduló során kritikájának az volt a lényege, hogy Kinga túl sokat gondol magáról.
Sokszor hallottam Kingát énekelni, jóval többször, mint a mentorok. Soha nem énekelt hamisan. Most sikerült alaposan kibillenteni konform zónájából. Vajon ez kinek a hibája? Jó lenne, ha ezen elsősorban Gabi gondolkodna el.
Az X-Faktort a nézők nagy része énekes tehetségek kiválasztásának tartja. Ez azonban tévedés. A csatorna celebeket gyűjt maga számára, akik nem baj, ha nem tudnak énekelni, csak érdekesek legyenek. Én úgy gondolom, Kinga nem akar celeb lenni.

Kiss Zoltán

HA KÍVÁNCSI VAGY RÁ, KLIKK AZ ALATTAM LEVŐ ANGOL MONDATRA, MAJD A  KÉPRE!

bajomionlinehirek