NAGYBAJOMfigyelő:
2014. november 13.

Csarnok kupa amatőr terem labdarúgó bajnokság
Nagybajom 2014 – 2015

2014.11.11. 1. forduló

Segesdi Öregfiúk – Ifi kör 4 -0
Góllövők: Zsobrák Zoltán 2 Hoffmann Tamás 2
Megkezdődött nagybajomi amatőr terem bajnokság ahol a csapatok jól alkalmazkodtak az új labdához, s az új szabályokhoz. Az első mérkőzésen mindkét csapat nagy energiát fordítottak arra, hogy a bajnokság első gólját megszerezzék. Az fiataloknak volt több lehetőségük, de a Segesd kapusán nem tudtak ki fogni. Valószínű a mérkőzés előtti folyékony dopping pörgette fel ennyire a kapus urat, ennek hatására csapat társai bevarrtak négyet az ellenfél kapujába.

Vásártér Falábúak – Kolping Iskola 2 – 1
Góllövők: Horváth István 1 Császár Kornél 1 ill Laki L Péter 1
Ahogy a műfüvön befejezték úgy kezdték a második mérkőzésen a csapatok csak most több energiát helyeztek a játékra mint a szövegre. Egy eladott labda, s vezetett a falábúak csapata amit hamarosan meg is duplázott. Végig nagy hajtás sok helyzet jellemezte a mérkőzést. A vége előtt Peti bá kozmetikázta az eredményt, igaz erre a gólra a régi idők focistája Csikar is csettintett volna. Mindkét csapat igazolta, hogy ha a játékkal foglalkoznak nem egymással.

Oázis Fagyizó – Nagyatádi Öregfiúk 2 – 2
Góllövők: Andricz Zoltán 1 Nagy Richárd 1 ill Dekanics Tibor 1 Faragó István 1
Egy új csapattal frissült a mezőny a nagyatádi öregfiúkkal, akik mindjárt az első mérkőzésen megrángatták az oroszlán bajszát aki az Oázisban bújt el.
Mindkétszer az atád vezetett, de sikerült egyenlíteni a fagyisoknak, igaz ehhez kis szerencse is járult, de úgy szól a közmondás „ jó csapatnak van szerencséje”. A végén pontosztozkodásra került sor, majd később kiderül kinek fáj az elveszett két pont. Soha rosszabb meccseket ne lássanak a nézők akik kilátogattak csarnokba.

2014.11.18. 2. forduló
18. 00. Kolping Iskola – Segesdi Öregfiúk
18. 45. Vése – Vásártér Falábúak
19. 30. Ifi Kör – Oázis Fagyizó
Szabadnapos: Nagyatádi Öregfiúk

Véber László