NAGYBAJOMfigyelő:
2018. május 24.

2.forduló

Vése – Segesdi Öregfiúk: 5 – 4

Góllövők: Bakos Martin 2, Bertók Viktor 1, Kis Tamás 1, öngól 1, ill.: Komáromi Dávid 2, Tallián Bálint 1, Németh Ádám 1.

A nagyon jól kezdő Segesd kétszer is betalált, de egyszer a saját kapujukba, de a szünetre így is két gólos előnyre tettek szert megérdemelten. A mérkőzés harmincadik percétől ötször is betaláltak a kapukba, de most a Vése vitte a prímet, s megfordította a mérkőzést, amelyen nem érdemelt vereséget a Segesd.

Bertók Viktor (Vése): Az első meccsen sajnos beleszaladtunk egy akkora pofonba, hogy még a Segesd ellen is éreztük. A második félidőben szerencsére felébredtünk és meg tudtuk fordítani az állást. Jó hajtós meccsen vagyunk túl, de szerencsére mi jöttünk ki jobban.

Oázis Fagyizó – Kék Lámpások: 3 – 3

Góllövők: öngól 1, Horváth Ádám 1, Göncz Zsolt 1, ill.: Papp Gábor 1, Sámóczi Alex 2.

Megizzasztotta a bajnokot a Lámpások csapata, akik csere nélkül nagyot küzdöttek, s megérdemelten szereztek egy pontot, pedig mindkét oldalon sokat tettek a győzelemért.

Mencseli Imre (Kék Lámpások): Azt gondoltuk, hogy erőléti felmérést tartunk a bajnokcsapat ellen, ezért csere nélkül érkeztünk a mérkőzésre. Egy korai gólnak köszönhetően vezetést szereztünk, majd ismét mi találtunk a kapuba és az állás 1-1! (köszönjük Papp Gábor)
Végül kitartó játékkal egy pontot sikerült megszerezni a végig sportszerű mérkőzésen.

Kolping Iskola – Vásártér Falábúak: 1 – 2

Góllövők: Kis Vajda Bence 1, ill.: Véber László 1, Szabó Péter 1,

Ez a mérkőzés sajnos a csapatok játékosainak szomorúan kezdődött.

Közös megemlékezéssel búcsúztunk Németh Feritől (Kis Sinye), aki mindkét egyletben játszott, de sajnos már csak fentről figyel bennünket, hogyan kergetjük a labdát. A mérkőzésen küzdöttek a játékosok, de a gondolatok máshol jártak, s szerettük volna, ha ő is ott lenne a pálya szélén, de sajnos ezt már nem teheti meg.

Emlékét megőrizzük.

3.forduló
2018. 05. 29.

18:00  Feláldozhatók – Kolping Iskola
18:45 Vése – Oázis Fagyizó
19:30 Vásártér Falábúak – Kék Lámpások
pihenő: Segesdi Öregfiúk

Véber László