Nagybajom:
2008-06-16. 

Rendhagyó módon a sorozatot azokkal zárom, akik az országos döntőkön Somogy megyét időrendben először – 2008. április 19 – 20-án Nagykanizsán – képviselték, nem is akárhogyan.
Ők az ugróköteles csapat.
Laki Dominika, I. korcsoport Országos Diákolimpia bajnoka lett.
Gratulálok Dominikának és az egész csapatnak és felkészítőjüknek Várhegyi Éva tanárnőnek.(pZ) 

Olvassák a tanárnő sorait:

Kaptam egy nagyon aranyos képet tanévzárókor a ballagó ugrókötelesektől és az iskolát váltó 6. osztályos Weininger Fruzsinától. Nagyon jólesett, köszönöm szépen!

Akikkel már nagyon kicsi koruktól fogva foglalkoztam, most elballagtak. Van köztük, akivel óvodás kora óta jártunk versenyekre. Hol ritmikus gimnasztikával, hol szertorával, tánccal, végül ugrókötelezéssel foglalkoztunk mi így együtt: Nagy Lilla, Weininer Fatima, Sipos Szintia, Táskai Emese, Laki Viktória.
Sok-sok közös emlék fűz össze bennünket, remélem, maradandó, jó élmények ezek mindenkinek, és talán még lesz folytatás!

Akik még a csapathoz tartoznak, és továbbra is iskolánk tanulói, szintén részesei voltak az országos diákolimpiának: Barbér Tímea, Barbér Bettina, Sipos Kinga, Hegedüs Blanka, Fándli Dominika, Laki Dominika, Orsós Dóra,
s akik a múlt tanévben csatlakoztak hozzánk, de máris nagy reménység van bennük, számos szereplésen bizonyítottak: Bereck Dóra, Dezsőfi Vivien, Orsós Anita Beáta.

Köszönet Tibol Verának a sok segítségért, s a szülőknek, akik lehetővé tették az utazásokat és anyagilag is támogatták a csoportot.

Következő fellépésünk június 28-án lesz a kiskorpádi falunapon, szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Várhegyi Éva