…III. korcsoportos leány röplabda (Helyszín: Kaposvár)-Eredmények:
Nagybajom, Általános-Szombathely, Neumann 3-1 (95-62), Veszprém, Báthory-Nagybajom, Általános 0-3 (33-75), Szombathely, Neumann-Szombathely, Neumann 3-1 (97-81).
Végeredmény: 1. Nagybajom, Általános Művelődési Központ, 2. Szombathely, Neumann János Általános Iskola, 3. Veszprém, Báthory István Általános Iskola…
Diákolimpia országos elődöntők

NAGYBAJOMfigyelő:
2011. május 24.

Az Amatőr Országos Döntő megnyerése után egy hónappal itthon, Bajomban biztosította helyét a „profik”, az igazolt legjobbak között az Általános Iskola III. korcsoportos röplabda csapata. Tanítványaim meggyőző játékkal verték a Szombathely Neumann János és a Veszprém Báthory Általános Iskolát. E győzelmek azt jelentették, hogy a lányok készülhetnek a júniusban Miskolcon rendezendő országos döntőre, ahol az ország legjobb 8 csapata mutatja be tudását. Somogyból a lányok mezőnyéből csak a Nagybajomi ÁMK jutott az országos döntőbe.
Az aranyérmes egylet: Miklai Mercédesz, Kovács Bonita, Kovács Veronika, Héjjas Szilvia, Budai Roxána, Dalovits Dorina, Nagy Barbara, Farkas Hajnalka, Farkas Krisztina.

Nagy Zoltán nevelőedző