NAGYBAJOMfigyelő:
2013. április 19.

Új web: elérhetőségek, súgó
2013. március13-tól nem tudok új bejegyzést készíteni a http://nagybajomfigyelo.freeblog.hu/ oldalon. Elfújta a szél, belepte a hó! A szerver munkatársai azóta is hitegetnek „Új alkatrészre várunk. Mindenkitől elnézést kérünk, hogy tovább húzódik ez az állás.” Mindennek ellenére attól féltem, hogy egyszer csak kikapcsolják a szervert is, így elvesznek a bejegyzéseim. Ezért új szolgáltatót választottam és erre a helyre költöztem a teljes tartalommal: http://nagybajomfigyelo.wordpress.com/

Elérhetőség:

  1. Mivel a legtöbb látogató Nagybajom honlapjáról érkezik – napok óta nem elérhető (2013.12.08.) –  , és az érdeklődő számára a régi blog is használható – már nem (2013.12.08.) – , ezért:
    Nagybajom honlapján továbbra is kattintsanak a NAGYBAJOMfigyelő ikonjára, innen a régi honlapra jutnak, ahonnan – ha az új bejegyzésekre is kíváncsiak kattintsanak a jobb sáv: Friss!!! A friss bejegyzéseket új oldalon olvashatják! KLIKK IDE!!! mondatra. Az új oldalra kerülnek.
  2. Írják be a http://nagybajomfigyelo.wordpress.com/ linket, vagy egyszerűen
  3. www.nagybajomfigyelo.hu –t.
  4. Ha a régi bejegyzések címét beírják az új oldal keresőjébe , megtalálják a régi cikkeket is (vagy nem).

A lap használata:
A lap – számomra – tetszetősebb, mint a régi.
Használják a lap keresőjét. Pl.: írják be a link0, linkek0, címke0, címkék0, elérhetőség0 szavak bármelyikét (kitevőben lévő 0 nélkül), olyan oldalra jutnak, amilyen a régi lap jobb oldali sávja volt. Innen tovább barangolhatnak.

A másolás közben az új oldal nem fogadott el bizonyos hivatkozásokat. Ezek jó részét kijavítottam. Ha a hivatkozás hibát jelez, akkor kérem, értesítsenek a nagybajomfigyelo@gmail.com címen. (Ha tudom, kijavítom.)
pZ